
Rozpocznij odchudzanie i zamień ryż oraz ziemniaki na tę fantastyczną przystawkę, aby cieszyć się smakiem tego doskonałego przepisu i osiągnąć szybkie rezultaty.

Na sos:
Do miski włożyć kapustę, pokrojoną w cienkie plasterki. Cukinię obierz skrobakiem i odetnij końce.

Należy obrać marchewkę i odciąć końcówki, a następnie obierz ziemniaki.

Cukinię należy pokroić w kostkę i przełożyć do miski, a pokrojone ziemniaki i paprykę umieścić w innej misce.

Należy usunąć łodygę i nasiona z pieprzu, a następnie pokroić go w plastry i przełożyć do osobnej miski.

W małej misce należy wymieszać oliwę z oliwek, sól, pieprz i starty czosnek. Stopniowo należy umieszczać warzywa w torbie do pieczenia, następnie wlać mieszaninę olejów, zamknąć torebkę i dokładnie wymieszać.

Za pomocą szpikulca należy zrobić małe dziurki w torbie, a następnie umieścić ją na blasze do pieczenia.

Blachę należy wstawić do piekarnika i piec przez 60 minut w temperaturze 180°C.

Do małej miski należy dodać śmietanę, musztardę i wymieszać łyżką.

Następnie dodać pokrojony w drobną kostkę ogórek, posiekany koperek i ponownie wymieszać.

Recover your password.
A password will be e-mailed to you.