Ubij skondensowane mleko z nutellą: Będziesz zachwycona, bez pieczenia i żelatyny.
Na krem:
Do dekoracji (opcjonalnie):
W dużej misce rozbij mikserem biszkopty ma proszek. Następnie dodać miękkie masło, wymieszać.
Dodaj nutellę. Dokładnie wymieszaj rękami, aż powstanie luźne ciasto.
Formę do ciasta wyłożoną folią umieść na talerzu, wlej ciasto. Za pomocą szklanki wyrównujemy ją i dociskamy.
Do czystej miski dodaj mascarpone, mleko skondensowane, nutellę. Wymieszaj szpatułką. Ubij mikserem ręcznym.
Krem nałożyć na ciasto w formie, wyrównać szpatułką. Wkładamy do lodówki. Dodaj nutellę i olej do małej miski. Wymieszaj łyżką.
Krem wyłożyć na deser i rozsmarować. Na koniec ułożyć kostki czekolady.
Włóż deser do lodówki na kilka godzin. Po ostygnięciu zdejmij formę i folię z deseru i możesz go podawać.