Poniedziałek rozpocznij od śniadania składającego się z dwóch jajek ugotowanych na twardo i połowy dowolnego owocu cytrusowego. Dwa słodkie ziemniaki i dwa jabłka to idealna propozycja na lunch. Na kolację dobrym wyborem jest sałatka z kurczakiem.
Wtorek rozpoczyna się od dwóch jajek na twardo i połowy cytrusa. Lunch to zielone warzywa z sałatką z kurczaka. Następnie sałatka warzywna, 2 jajka na twardo i pomarańcza.
Środa zaczyna się od śniadania podobnego do tego z poprzednich dni. Na lunch należy przygotować plasterek sera o niskiej zawartości tłuszczu, słodkiego ziemniaka i pomidora. Na kolację zalecana jest niewielka ilość sałatki z kurczaka.

Czwartkowe śniadanie składa się z dwóch jajek na twardo, połowy owoców cytrusowych i filiżanki owoców. Do obiadu dołączona jest mała porcja sałatki, a także kurczak gotowany na parze.
W piątek śniadanie to 2 jajka na twardo i połowa ulubionego owocu cytrusowego. Na obiad należy przygotować gotowane warzywa i 2 jajka na twardo. A na kolację – grillowana ryba z sałatką.
W sobotę nie będzie zmian w menu śniadaniowym. Na obiad można jednak zjeść owoce, a na kolację kurczaka lub warzywa gotowane na parze.
Niedzielne śniadanie to 2 jajka ugotowane na twardo i połówka owocu cytrusowego. Obiad to sałatka z pomidorami, kurczakiem i warzywami gotowanymi na parze. Na kolację można zjeść warzywa gotowane na parze.
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.