Jak jeść barszcz, aby szybko schudnąć. Jem codziennie i waga leci w dół. Szczegółowa instrukcja oraz przepis

Potrzebne składniki

  • burak – 1 szt.
  • marchew – 1 szt.
  • papryka – 1 szt.
  • cebula – 1 szt.
  • łodyga selera – 1 szt.
  • cukinia – 1 szt.
  • kapusta – 0,5 szt.
  • pasta pomidorowa – 2-3 szt.
  • woda przegotowana – 14 szklanek
  • olej słonecznikowy
  • sól i pieprz – do smaku
  • zioła – do smaku

Sposób przygotowania 

Buraka, marchew, seler i cebulę myjemy i obieramy. Następnie kroimy na cienkie plastry lub ścieramy na tarce o grubych oczkach. Warzywa podsmażamy na patelni z olejem – do lekko podsmażonych dodajemy pomidorową pastę i mieszamy.

Umytą cukinię – bez obierania – i kapustę siekamy i zagotowujemy w wodzie z dodatkiem pieprzu. Po ugotowaniu łączymy z wcześniej podsmażanymi warzywami – dodajemy sól i pieprz, dokładnie mieszamy.

Jak stosować dietetyczny barszcz

error: Treść zabezpieczona !!