Jak jeść barszcz, aby szybko schudnąć. Jem codziennie i waga leci w dół. Szczegółowa instrukcja oraz przepis
267
Potrzebne składniki
burak – 1 szt.
marchew – 1 szt.
papryka – 1 szt.
cebula – 1 szt.
łodyga selera – 1 szt.
cukinia – 1 szt.
kapusta – 0,5 szt.
pasta pomidorowa – 2-3 szt.
woda przegotowana – 14 szklanek
olej słonecznikowy
sól i pieprz – do smaku
zioła – do smaku
Sposób przygotowania
Buraka, marchew, seler i cebulę myjemy i obieramy. Następnie kroimy na cienkie plastry lub ścieramy na tarce o grubych oczkach. Warzywa podsmażamy na patelni z olejem – do lekko podsmażonych dodajemy pomidorową pastę i mieszamy.
Umytą cukinię – bez obierania – i kapustę siekamy i zagotowujemy w wodzie z dodatkiem pieprzu. Po ugotowaniu łączymy z wcześniej podsmażanymi warzywami – dodajemy sól i pieprz, dokładnie mieszamy.