Rozpocznij odchudzanie i zamień ryż oraz ziemniaki na tę fantastyczną przystawkę, aby cieszyć się smakiem tego doskonałego przepisu i osiągnąć szybkie rezultaty.
Na sos:
Do miski włożyć kapustę, pokrojoną w cienkie plasterki. Cukinię obierz skrobakiem i odetnij końce.
Należy obrać marchewkę i odciąć końcówki, a następnie obierz ziemniaki.
Cukinię należy pokroić w kostkę i przełożyć do miski, a pokrojone ziemniaki i paprykę umieścić w innej misce.
Należy usunąć łodygę i nasiona z pieprzu, a następnie pokroić go w plastry i przełożyć do osobnej miski.
W małej misce należy wymieszać oliwę z oliwek, sól, pieprz i starty czosnek. Stopniowo należy umieszczać warzywa w torbie do pieczenia, następnie wlać mieszaninę olejów, zamknąć torebkę i dokładnie wymieszać.
Za pomocą szpikulca należy zrobić małe dziurki w torbie, a następnie umieścić ją na blasze do pieczenia.
Blachę należy wstawić do piekarnika i piec przez 60 minut w temperaturze 180°C.
Do małej miski należy dodać śmietanę, musztardę i wymieszać łyżką.
Następnie dodać pokrojony w drobną kostkę ogórek, posiekany koperek i ponownie wymieszać.
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.