Spróbuj spożywać go przez 5 dni na obiad, a przekonasz się, że znajdzie to odzwierciedlenie w Twojej wadze. Może nie smakować cały czas tak samo – spokojnie zmieniaj warzywa, dodawaj nowe przyprawy. Zupa jest naprawdę pyszna w smaku. Podstawą odchudzania jest odpowiednia dieta, a nie strajk głodowy.
Wlej trochę oliwy z oliwek do garnka. Włożyć posiekany czosnek z imbirem i smażyć na jasnobrązowy kolor.
Dodaj pół szklanki płatków owsianych. Pieczemy około 1-2 minut, cały czas mieszając .
Dodaj warzywa, gotuj przez około 2-3 minuty i zalej wodą.
Gotuj, aż warzywa i płatki owsiane zmiękną. W razie potrzeby możesz dodać więcej wody. Podczas gotowania dodaj do smaku suszone zioła, sól i przyprawy. Możesz użyć różowej soli himalajskiej, która jest bogatym źródłem minerałów i wspomaga procesy metaboliczne. Jednak nie przesadzaj z solą.
Drobno posiekaj kolendrę i dodaj do zupy. Dobrze wymieszaj i możesz podawać. Na koniec możemy dodać do zupy trochę soku z cytryny i posypać płatkami.
Zupa jest początkowo rzadka, ale nie dodawaj niepotrzebnie więcej płatków, ponieważ zupa wystarczająco zgęstnieje podczas gotowania. Koniecznie dodaj oregano i mielony czarny pieprz, bo dzięki tym dwóm składnikom zupa smakuje wyśmienicie. Zupę podawaj na ciepło, jest bardzo smaczna i syta.
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.